.

.

OXYGEN CELL CREAM DAN EGF SERUM BY NINA SKINCARE

on Wednesday, July 16, 2014








OXYGEN GEL by NINA SKINCARE 30G~


Hari ini nak share one of the best cream by Ninaskincare! Memang krim ni sedang mendapat sambutan yang hebat uols! Oxygen Cell By Ninaskincare! Purifying with active oxygen. Memberi kesan yang menakjubkan. Memang SUPERB kerana menyelesaikan segala masalah kulit. Nama pun Oxygen Cell kan. So, kandungannya membekalkan oxygen pada kulit wajah agar sentiasa anjal disamping mengekalkan keremajaan kulit. Insyaallah.




Oxygen Cell ni sesuai untuk masalah ruam di muka, jerawat pasir yang kronik, kulit kusam. Anda akan teruja apabila memiliki wajah yang lebih sihat dari sebelumnya. Tiada bahan kimia.Yang preggy pun boleh pakai. Umum mengetahui, kerap berlakunya pigmentasi semasa mengandung .Oxygen Cell boleh membantu anda mengekang pigmentasi.




Oxygen Cell cream ni bukan calang2 krim tau dan boleh dikatakan krim terbaik kerana mampu memperbaiki kulit yang rosak, memberi seri kepada kulit kusam dengan mencerahkan, menganjalkan kulit muka.Kulit akan terpelihara dari kedutan di awal usia. Mengandungi bahan yang kaya dengan mineral dan vitamin semulajadi, khasiat ideal utk menambahkan kecantikan dan vitamin pd kulit.Kulit kusam pun mmg boleh putih jika uols amalkan krim nie. Bintik2 halus pun boleh jer hilang.. Sape beli mmg tak rugi..

Krim ini memberikan keyakinan pd si pengguna krn ia adalah :

✦ produk yg selamat dan dpt menyuburkan kulit.

✦ Kulit kelihatan lebih anjal seawal 7 hari penggunaan...

✦ resapan oxygen pd kulit akn mengurangkan kedutan...

✦ mengawal lebihan minyak pd wajah, sekaligus menghilangkan jerawat dan pigmentasi. 

✦ Oxygen cream direka khas untuk memberikan nafas yg baru pada kulit. 

✦ Ekstrak botani digabungkan utk membantu meningkatkan kandungan oxygen yang terus pada kulit.

✦ Ia juga membersih & menyucikan kulit secara semulajadi. 

✦ melembap dan mengurangkan garis-garis halus.
 
✦ Sesuai untuk rawatan kulit di usia remaja. 

✦ Sesuai untuk semua jenis & peringkat kulit.




Mengandungi bahan yang kaya dengan mineral dan vitamin semulajadi, khasiat ideal utk menambahkan kecantikan dan vitamin pd kulit.


Gel yang berfungsi bagi membantu merawat masalah keradangan kulit, jerawat, parut, kulit sensitif dan awet muda sentiasa ♥♥


Berikan Oxygen kepada kulit kita untuk ia bernafas secara sihat dan kekal jelita..
Hanya dengan OXYGEN GEL!



Siapa yang sesuai guna Oxygen Cell?
♥ Sesuai utk semua jenis kulit
♥ Kulit sensitif
♥ Ibu mengandung

2 kaedah utk mendapat kesan yang terbaik:
Boleh digunakan sebagai mask di siang hari, biarkan selama 20 minit sebelum bilas
Krim ini dipakai pada waktu malam, selepas menggunakan night cream

Cara menggunakan Oxygen Cell:
♥ Cuci muka terlebih dahulu
♥ Apply krim oxygen cell secara rata diwajah
♥ Last sekali apply night cream

(Night cream/skincare tak kisah jenis ape, boleh campur. Yg uols guna skrg pun boleh guna)



Oxygen Cell by Ninaskincare ialah krim ANTI-PENUAAN yang terbaik utk semua jenis kulit. Oxygen cell ini dirumus khas untuk membantu mereka yang mengalami kulit yang bermasalah.
Kelebihan Oxygen Cell :
✔ Mengecutkan jerawat dengan cepat & berkesan
✔ Memudarkan parut diwajah/kesan jerawat
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menegangkan kulit wajah
✔ Menghilangkan garis halus
✔ Menghilangkan kedutan diwajah
✔ Menutup rapat liang pori yang terbuka
✔ Mengurangkan minyak yang berlebihan diwajah
✔ Kulit jauh lebih lembut, putih & gebu 
✔ Menghilangkan biji-biji kecil/jerawat pasir



OXYGEN CELL 100% FREE DARI CHEMICAL. Selamat, halal & berkesan ;-)









































Ingredients of Oxygen Cell cream: 
Water, Glycerin, Sorbitol, Squalane, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Polydecene, Isopropyl Myristate, Hydrogen Peroxide, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Sodium PCA, Tetrasodium EDTA, Titanium Dioxide, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethylmethoxy, Chromanyl Palmitate, Fragrance.


HARGA SEKOTAK :
RM75 (SM) / RM78 (SS)
30 GRAM



************************************************************************************************
~EGF SERUM NINA SKINCARE~




EGF Serum adalah generasi akan datang anti-penuaan serum yang meningkatkan penampilan dan kesihatan kulit anda dengan menggalakkan kulit untuk membaiki sel-sel sendiri. Bahan utama adalah Faktor Pertumbuhan epidermis (EGF), satu bahan yang berlaku secara semula jadi dalam kulit manusia dan yang mempunyai keupayaan untuk mempercepatkan kadar pusing ganti sel dalam kulit.

Activators Selular adalah protein yang penting untuk penyenggaraan dan pembaikan sel-sel kulit. Dengan usia tahap ini activators selular dalam kulit kita berkurangan. Kulit kita memperbaharui diri kurang kerap, dan mula kelihatan kurang berseri dan lebih berkedut. Biasa, penggunaan sekali atau dua kali sehari. EGF Serum membalikkan proses ini dan memberikan peningkatan dramatik dapat dilihat dalam beberapa minggu.


The best serum! Egf Serum kini mendapat sambutan dari pengguna. Alhamdulillah syukur.. Kulit uols rosak or rashes? Jom try Egf Serum now.. Nmpk oily tp hakikat nye bila pakai terus resap ke dlm kulit. Sure kulit rse lebih lembut.. Mcm kulit baby je rse.. Mmg best!
Kulit sunburn pun kejap je pulih after apply egf serum. Spe nak? Cpat2 order skrg.


100% tidak mengandungi bahan kimia. Kat kulit baby pun boleh apply.
KELEBIHAN:
Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk muka dan leher. Juga boleh digunakan pada badan jika dikehendaki. Hanya memohon satu penurunan kepada setiap kawasan yang dikehendaki anda ingin merawat.

✦ Membalikkan tanda-tanda penuaan.
✦ Mengurangkan pigmentasi tidak sekata.
✦ Menambah seri dan kilauan.
✦ Melembapkan mendalam.
✦ Menghapuskan tempat-tempat kering.
✦ Memperbaik.
✦ Diluluskan oleh Dermatologi.
✦ Satu-satunya tumbuhan yang diperolehi EGF dalam penjagaan kulit.


Nak parut hilang cepat ke.. Nak skin halus dan flawless ke.. Nak jerawat kecut ke.. Boleh je uols dgn egf serum nie. Dh ramai yg jatuh cinta.. Cepat2 place order now



Egf Serum:
✦ Dapat menyelesaikan segala mslh kulit.
✦ Melembutkan kulit
✦ Menghilangkan jerawat
✦ Memudarkan parut
✦ Menghaluskan kulit
✦ Memudarkan bintik-bintik hitam
✦ Pigmentasi pun boleh diatasi dengan Egf Serum
✦ Mengecilkan liang pori yg terbuka

RECOMMENDED!!!!! : Egf Serum juga dapat mencerahkan kulit..
Nak lagi superb boleh pakai sekali ngan Oxygen Cream.

Kelebihan Egf Serum Gold:
✦ Kulit jauh lebih whitening
✦ Lebih pekat
✦ Menghaluskan/melembutkan kulit wajah
✦ Tona kulit lebih sekata
✦ Menghilangkan kedutan
✦ Memudarkan garisan halus
✦ Minyak dimuka berkurangan
✦ Membaiki sel-sel kulit mati
✦ Sesuai utk semua jenis kulit




Cara guna:
Gunting sedikit dihujung softgel, dan picit sedikit demi sedikt. Apply kat muka or tempat yg diperlukan. Nampak mcm oily, tapi bila sapu terus resap. Guna 3kali/seminggu sahaja.

Testimoni EGF Serum :



Testimoni 1minggu EGF SERUM
Semua org perlu ada serum nie.. The best serum! No more kulit merah ke.. Pedih ke..
Berparut ke.. No no no. Hehehe.


Jerawat yang teruk mampu diatasi dengan produk yang superb nie.. See the result.. Alhamdulillah. Pimple dh makin susut



Umur akak kita nie dah 35tahun.. Tapi skin mcm anak dara. Still gebus & berseri. Akk cute comey molek nie amalkan #SkinwhiteAdvanced #Egfserum & #Oxygencell by #Ninaskincare
Sape nak awet muda mcm akk kita nie? Cepat order

Hari ke-4 guna #EgfSerum jerawat dah kering! That's why semua org suka guna serum nie .. Kulit pun lembut mcm baby jer


Atasi mslh jerawat skrg juga dengan #egfserum & #oxygencell by#ninaskincare
Selepas 5hari mengguna #oxygencell & #egfserum by #ninaskincare
Wow! Miracle
Dah takde kulit2 merah pedih2.. Lagi gebu adalah. Jom usaha utk cantik.. Jgn jeles k.. kalau kulit org lain dah cntik



Lelaki pun kena jaga taw uols
See this uols.. Perubahan yg sgt ketara. After amalkan Egf Serum + Oxygen Cell + Ibu putih.
Jerawat & kesan jerawat makin hilang. Meh place order today.. Kulit muka kena jaga k.. Tambah2 yang girls .

HARGA EGF SERUM ( 30 biji)
                          RM85 (sm)
                          RM90 (ss)
                         * free pos
*******************************************


        HARGA COMBO EGF SERUM + OXYGEN        CELL
                        RM140 (sm)
                         RM150 (ss)
                          * free pos






INAYAH BEAUTY BOOSTER

on Tuesday, June 10, 2014

Ramuan Utama Inayah Beauty Booster

Ramuan hebat yang terkandung di dalam Inayah Beauty Booster. Kami merupakan suplement yg pertama menggunakan pure shark collagen dan campuran milk thistle dan soy lecithin yg di import khas dr japan dan europe.

Bukan sahaja pengguna bakal memiliki kulit yg cantik bahkan badan yang sihat dan mendapat bentuk badan idaman.

Dengan hanya RM150, harga mampu semestinya. Jadi yg terawal utk merasai keajaiban setiap ramuan di dalam Inayah Beauty Booster